Casa > Sobre nosaltres


"SUMMERLY QUARTZ" dels esforços de THINKING Industries Corporation per construir una marca de quars de gamma alta. La nostra fàbrica, ubicada a "El món de la pedra" Shuitou, és una empresa líder i fiable especialitzada en recerca i desenvolupament, producció, vendes i servei com una de les modernes grans empreses de fabricació de quars artificials, amb l'objectiu de produir pedra de quars artificial de primera qualitat de la Xina . Amb deu anys d'experiència en el negoci de pedra artificial, la implantació del mode de gestió moderna i la fabricació de productes d'alta qualitat en la indústria del quars, el nostre fundador crea la nostra marca "SUMMERLY". Tenim una forta investigació i desenvolupament de productes i la capacitat d'innovació independent, creant un valor més alt per al client.


Shunsen Industries Corporation , com la nostra sucursal amb el mateix propietari, compta amb professionals experimentats i professionals en camps de pedra artificial i negocis internacionals. Durant molts anys, Shunsen Industries Corporation realitza estrictament la gestió i el funcionament científic. Amb el lema "Quality First, Customer First", Shunsen rep una bona reputació de clients de tot el món. Estem segurs d'oferir els nostres millors serveis per a vostè i convidar a la consulta i conèixer-ne de més.


Els nostres avantatges són:

● La planta de producció abasta una superfície de 20.000 metres quadrats, amb tres línies avançades de producció de pedra de quars automàtica internacional, té una fórmula tècnica única. Investiguem i desenvolupem moltes sèries, molts dissenys i colors i especificacions de quars d'alta qualitat. La nostra fàbrica produeix 1 milió de metres quadrats de quars d'alta qualitat per any. Els principals mercats es troben a Amèrica del Nord, Amèrica del Sud, Europa, Oceania i altres parts del món.

● Tenint el nostre propi laboratori d'R + D, els productes mantenen el ritme dels temps.

● Ha superat ISO9001 i tot tipus de certificats d'inspecció, com ara: Certificació del Sistema de Gestió del Medi Ambient, Certificació del Sistema de Gestió de Qualitat, CE, SGS, etc.

● Amb un equip professional de primer nivell, 10 anys d'experiència en operacions empresarials internacionals, joves i plens de passió, l'actitud de servei més sincera i el coneixement professional ric, que expandim activament els mercats nacionals i internacionals, ja han obtingut el reconeixement constant i consistorial en el mercat domèstic i mercats internacionals.

● Projectes de contractació tant a casa com a l'estranger, inclosa la Terminal Internacional de Passatgers de Turisme de Xiamen, van classificar un conjunt complet de projectes immobiliaris, Xiamen Jimei Xincheng Chengyi College, Museu de Ciència i Tecnologia i Biblioteca, etc.

Amb cors agraïts, agraïm a tots els amics que ens ajuden. En els pròxims 10 anys, us portarem un futur brillant i meravellós.