SS5991 Mary White alt polit Composite pedra pedra de quars d'alta duresa

SS5991 Mary White alt polit Composite pedra pedra de quars d'alta duresa

Pensant Industries Corporation Limited és una de les principals ss5991 de Xina fabricants pedra de quars de duresa de mary polit alt alt compost de pedra blanca, Benvingut a l'engròs barats ss5991 mary blanc alt polit compost pedra alta duresa Quars de pedra de la fàbrica i comprovar ss5991...

Enviar la consultaChat Now

Pensant Industries Corporation Limited és una de les principals ss5991 Xina Quars d'alta duresa mary blanc alt polit compost pedra pedra fabricants, Benvingut a ss5991 a l'engròs barats mary blanc alt polit compost pedra Quars d'alta duresa de la fàbrica de pedra i comprovar ss5991 de pedra de quars blanc alt polit pedra compost mary duresa alta preu amb nosaltres.

SS5991-Maria blanca

Color: blanc amb mirall, però no tant mirall.

1.Descripció

El quars reconciliant-se tant com el 93% de la pedra de quars total, afegir la resina, minerals i altres addictives, passant pel color barreja buit sempre alta pressió, es converteix en compost altament compacte. Després de l'esqueix professional, assecat, superfície polit, raspat i gruix calibrar, finalment surt la pedra de quars.

2Establir la seva marca

Summerly Quars pot imprimir la marca i logotip en la pel·lícula de l'avió superficial, tinta d'impressió al costat o darrere de la llosa. Personalitzar el seu propi lloses, deixar la seva empremta amb la qualitat perfecta.

Hot Tags: ss5991 pedra de quars de mary blanc alt polit compost pedra alta duresa, Xina, fabricants, fàbrica, cost a l'engròs, barat,
Productes relacionats
Investigació